Actorul ”Gigantul” din Games of Thrones, decedat

Game of Thrones
Game of Thrones

Neil Fingleton, gigantul Mag the Mighty din distribuția celebrei serii de televiziune "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor") a decedat la vârsta de 36 de ani, informează luni EFE, preluat de Agerpres.

Neil Gingleton a murit sâmbătă din cauza insuficienței cardiace, potrivit cotidianului The Guardian care citează un comunicat publicat duminică pe pagina de Facebook a grupului Tall Persons Club (Clubul Persoanelor Înalte) din Marea Britanie.

Neil Fingleton, care măsura 2,33 metri, a devenit în 2007 cel mai înalt om din Marea Britanie după ce l-a depășit pe Chris Greener (2,29 metri), cunoscut drept cel mai înalt om din Europa.

Actorul a murit în orașul său natal din Durham, unde s-a născut la 18 decembrie 1980, mai arată sursa citată.

Pe lângă rolul din "Game of Thrones", Neil Fingleton a jucat și în alte filme precum "X-Men: First Class" (2011), "47 Ronin" (2013) și "Jupiter Ascending" (2015).

Sursa foto: facebook.com/neil.fingleton

Jucător de baschet profesionist, Fingleton a participat timp de mai multe sezoane la meciurile echipelor spaniole Illescas și Ciudad Real, dar și în liga universitară din Statele Unite, în echipa Universității North Carolina, însă nu a ajuns în NBA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel