Act de caritate, marca Beyonce şi Jay-Z

Beyonce-Pregnant-2-1024x744
Beyonce-Pregnant-2-1024x744

Beyonce şi Jay-Z, proaspeții părinți ai micuței Blue Ivy, au hotărât să facă un act de caritate pentru asociațiile care ajută tinerele mame.

Deoarece micuța Blue Ivy a primit nenumărate cadouri încă din primele sale zile de viață din partea prietenilor lui  Beyonce şi Jay-Z, aceștia au hotărât să dăruiască cea mai mare parte unor familii cu copii mai puțin favorizate de soartă.

Beyonce şi Jay-Z au luat această decizie, cu speranța ca cei care au trimis darurile să aprecieze gestul lor, trasmitându-le astfel recunoștința pentru atenția acordată naşterii primului lor copil.

"Au primit sute de daruri în ultimele zile. Oprah Winfrey le-a trimis o groază de cărţi pentru copii, iar P. Diddy, Kanye West, Rihanna şi Mariah Carey le-au oferit cadouri luxoase. Jay-Z şi Beyonce au decis să doneze o mare parte din ele asociaţiilor care sprijină tinerele mame", a declarat o sursă apropiată cuplului, informează site-ului contactmusic.com.

Printre cadourile pe care cuplul nu le va dona se numără o păpuşă încrustată cu diamante, a cărei valoare este estimată la aproximativ 20.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel