Abdomen plat cu un singur exercițiu

Andreea Sava, într-o postare pe blog, recomandă un exercițiu util pentru mușchii abdomenului. "Și nu veți lucra decât câteva secunde pe zi", precizează jurnalista.

1. Cum se execută

Partea și mai tare este că nici nu trebuie să vă mișcați. Recunoașteți că postarea asta devine din ce în ce mai bună. :)) Face parte din categoria exercițiilor izometrice care presupun menținerea încordării un anumit interval de timp și în felul acesta se întărește și musculatura.

Iar exercițiul se numește plank, adică scândură, pe coate. Așa cum îi spune și numele, nu trebuie decât să stați ca o scândură, pe coate și vârfuri, ca-n poza de mai jos.

deea este să vă întindeți pe jos, cu picioarele ușor depărtate și vă ridicați pe vârfuri, ca atunci când faceți flotări, dar vă sprijiniți pe antebrațe. Aveți grijă să încordați toți mușchii, în special pe cei abdominali. Îi încordați și trageți burta cât mai înspre spate, sugeți burta, mai trivial spus. 

[citeste si]

Ideea este să vă întindeți pe jos, cu picioarele ușor depărtate și vă ridicați pe vârfuri, ca atunci când faceți flotări, dar vă sprijiniți pe antebrațe. Aveți grijă să încordați toți mușchii, în special pe cei abdominali. Îi încordați și trageți burta cât mai înspre spate, sugeți burta, mai trivial spus.

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel