Un bărbat a murit după ce a dansat Gangnam Style

barbat-gagnam
barbat-gagnam

Un bărbat de origine irlandeză a murit în fața soției sale și a colegilor de serviciu, la câteva minute după ce a dansat energic pe Gangnam Style, la petrecerea de Craciun a firmei.

Eamonn Kilbride, în vârstă de 46 de ani, a imitat mișcările viguroase de dans ale melodiei k-pop Gagnam Style, care a devenit o senzaţie pe YouTube, atunci când a început să se plângă de dureri în piept, în seara zilei de sâmbătă, scrie rtv.net.

Colegii de la fabrica de bere de la Blackburn Thwaites au privit şocaţi cum paramedicii au încercat în zadar să-l resusciteze pe colegul lor, tată a trei copii, la petrecere firmei, potrivit DailyMail.

Soţia lui, Julie, era cu el sărbătorindu-şi ziua de naștere, la evenimentul de la Whitehall Hotel în Darwen, Lancashire.

Eamonn Kilbride început să se plângă de dureri in piept la scurt timp înainte de se prăbuși pe podea, după care soția lui a încercat să-i salveze viața folosind metode de prim ajutor.

Deși paramedicii au ajuns doar cinci minute mai târziu, managerul IT a fost declarat mort la sosirea la Royal Hospital Blackburn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel