A cheltuit peste un million de euro pentru 330 de operaţii estetice

Este fotomodel, actriță și vedetă de televiziune, dar regretă că nu a avut cine să-i stopeze dependența de operații estetice sau să o avertizeze în legătură cu riscurile unor astfel de intervenții.

Alicia Douvall, în vârstă de 34 de ani, a suferit 330 de operații de înfrumusețare în ultimii 17 ani, dintre care 16 la sâni şi 49 la nivelul feţei, pentru care a cheltuit peste 1,5 milioane de dolari, fiind considerată femeia cu cele mai multe operaţii estetice din lume, scrie Daily Mail. 

[caption id="attachment_298246" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Daily Mail[/caption]

„Eram bolnavă, dependetă de operaţii. Dar niciunul dintre toţi aceşti medici nu a încercat să mă oprească. Cred că ei nu au vrut decât banii mei”, a mărturisit femeia.

„Mi-am făcut atât de multe operaţii că faţa mea a devenit imobilă. Nu pot zâmbi normal şi nu pot respira pe nas. Dacă nu aş fi făcut aceste operaţii, cu siguranţă aş fi arătat mult mai bine acum”, a spus femeia,  regretând că nu a știut să-și înfrâneze dorința de a arăta perfect.

„În afară de banii alocaţi educaţiei fiicei mele, nu am cheltuit pe nimic altceva, decât pe operaţii. Am mâncat conserve de fasole şi nu am mers niciodată în vacanţă. Ba chiar i-am convins pe foştii mei iubiţi să îmi plătească operaţiile”, a continuat ea. „Fiica mea m-a implorat să mă opresc, dar am continuat. Eram convinsă că următoarea operaţie va face ca totul să fie bine, aşa că nu am ascultat. Ştiu că eu sunt responsabilă pentru tot, însă medicii care au fost de acord să mă opereze atunci când era evident că sunt bolnavă ar trebui să dea explicaţii”, a mai declarat Alicia.

Frumoasă, dar plină de regrete

Americanca regretă că a apelat, în toți acești ani, la operațiile estetice, doar pentru că se simțea nesigură pe ea însăși și nu pentru că nu era frumoasă.

"Acum mă uit la fotografii cu mine realizate înainte de a mă fi operat şi îmi dau seama că nu arătam rău deloc. Îmi doresc ca unul dintre toţi acei doctori să-mi fi spus că am nevoie de ajutor. Am avut parte de multe operaţii realizate de medici foarte buni, dar acum când mă uit în oglindă nu văd decât cicatrici”, a mărturisit Alicia.

În prezent, Alicia Douvall este implicată în campania „Stop The Cosmetic Surgery Cowboys” și încearcă să ofere mai multe informaţii femeilor care sunt tentate să apeleze la diverse tratamente de înfrumuseţare ce presupun intervenţii chirugicale.

[caption id="attachment_298247" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Daily Mail[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel