A câştigat 43 de milioane de euro la cazino, dar a primit doar 100 de euro şi o masă gratis

aparate
aparate

Zi cu ghinion pentru un albanez kosovar, care locuiește în Elveția. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a jucat la un aparat de tip slot, iar mașina l-a indicat drept câștigătorul unui premiu de 43 de milioane de euro. Însă când s-a dus să-și ridice banii, i s-a spus că totul a fost o greșeală de soft, oferindu-i-se în schimb 100 de euro și o masă gratis.

Behar Merlaku și-a încercat norocul la un aparat de tip slot, într-un cazinou din Austria, când aparatul a afişat patru fructe, iar pe ecran scria că este câștigătorul a 43 de milioane de euro. Fericit, omul a mers să-și ridice premiul, însă șeful de sală l-a spus însă că e vorba de o eroare de soft și că aparatul ar fi trebuit să afişeze cinci fructe, în loc nu patru.

În schimb, i s-au oferit 100 de euro şi o masă gratis. Când și-a dat seama că nu va intra în posesia premiului, omul cu greu a fost scos din cazinou. Mai mult, acesta i-a dat în judeată pe administratori susținând că va cere despăgubire o sumă mai mare decât premiul afișat.

La rândul lor, avocații cazinoului din Austria susțin că vina pentru acest incident aparține companiei care a produs mașina. Ei susțin că premiul nu putea fi unul real, din moment ce legal, în Austria, un astfel de Jackpot nu poate fi mai mare de două milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel