Urmărește emisiunea live


6 gadgeturi care ne schimbă viața

[gallery]

Competiția Electrolux Design Lab 2012 a adunat o serie de invenții care cel mai probabil vor face parte din bucătăriile modern echipate din următorii ani. Toate sunt desenate de tineri absolvenți de design din întreaga lume și se luptă pentru marele premiu de 5000 de euro și un internship la un centru de design.

   Având în vedere cât de mult a evoluat tehnologia și cât de repede intervin în viața noastră cotidiană inovații tot mai surprinzătoare, următoarele gadgeturi revoluționare vor sta pe rafturile bucătăriilor din întreaga lume, în cel mai scurt timp și ne vor ușura stilul de viață, bazându-se pe conexiuni wireless și funcționalitate sporită. Ele fac parte dintre finalistele competiției, care-și va desemna câștigătorul luna viitoare.

   1. Aeroball

   Este  o metodă revoluționară de a îmbunătăți spațiile în care locuim. În baloane mici care plutesc în cameră, dispozitivul curăță și filtrează aerul, iar dacă nu este de ajuns, are și varianta cu diverse arome. Designul este inspirat din natură, carcasa strălucitoare a sferelor absoarbe lumina în timpul zilei și o radiază noaptea. Astfel, niște licurici artificiali lucrează să purifice, reîmprospăteze și înfrumusețeze spațiul interior în care ne petrcem timpul, acasă sau la serviciu.

   2. Fridge Nose

   Îți permite să afli informații despre mâncarea din frigider. Cu ajutorul unor senzori plasați în mâncare, gadget-ul avertizează când a expirat mâncarea sau cât timp mai este ea valabilă. Baza magnetică îl ajută să stea în mod convenabil pe frigider, pentru a măsura gradul de prospețime al mâncării, fără a deschide ușa. Va fi, cu siguranță, o evoluție în ceea ce privește cantitatea irosită de mâncare dintr-o locuință.

   3. Hula Washer 

   Este un produs nou, revoluționar, care te ajută să te menții în formă în timp ce-ți speli hainele. Salvează timp și bani, folosind energia pe care o depui învârtindu-l ca pe un Hula Hoop la declanșarea mecanismului care-ți face rufele impecabile. Hainele împreună cu detergentul trebuie introduse în centrul gol al inelului, apoi poți începe să-l învârți. Pentru că e rabatabil, se depozitează ușor și poate fi luat în bagaj, în vacanță sau oriunde ai nevoie de haine curate.

   4. Ingresure

   Bucătarii profesioniști au propria intuiție pentru gust, dobândită în ani de muncă. Pentru ceilalți, a urma strict instrucțiunile din rețete este cel mai sigur mod de a găti corect. Dar adevăratul test este atunci când gustăm mâncărurile. Ei bine, Ingresure gustă pentru noi și măsoară cu precizie ingredientele din supă, sos sau tocăniță, indicând apoi câtă sare sau alte condimente trebuie adăugate ca să gătim ca un chef profesionist. Folosește senzori avansați și vine cu diverse capete detașabile, potrivite pentru orice meniu preparăm. Cât de util este să nu ne mai ardem cu supa prea fierbinte și să-l lăsăm pe el să-și facă treaba, ca într-un restaurant de 5 stele!

   5. Wine Steward

   Este dispozitivul visurilor pentru orice iubitor de vinuri. Ai nevoie de acel Chablis servit exact la 9 grade? Poate n-ai terminat sticla de Bordeaux, dar nu vrei să se irosească vinul! Acest gadget menține temperatura perfectă pentru orice tip de vin, ca să asigure savurarea liniștită, de la prima până la ultima picătură. De asemenea, creează un vacuum în sticlă, pentru a simți același gust de fiecare dată, chiar și după deschidere. Relaxează-te și lasă-l să-ți toarne paharul perfect de vin!

   6. Smart Embossed Blender

   Pielea are mii de terminații nervoase care ne permit să simțim diferența dintre fin și aspru, rece și cald. Cu acest blender inovativ simți cât de fine sau zgrumțuroase sunt ingredientele, chiar în timp ce ele se amestecă. Nu va mai trebui să te oprești, să verifici consistența și apoi să continui să le mixezi. Denivelările de pe mânerul său se schimbă odată cu creșterea omogenizării preparatului tău, așa că poți avea control complet, în timp ce scutești timp prețios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel