4 semne că ești bolnav pe care le ignori

De cele mai multe ori, ignorăm mesajele de avertizare pe care corpul nostru ni le transmite. Ai acordat vreodată importanță semnelor de mai jos? Dacă ai sesizat unele simptome, însă nu ai făcut o vizită medicului, e cazul să o faci.

1. Ești mereu obosit

Cu siguranță, de cele mai multe ori oboseala este cauzată de faptul că pierzi nopțile și te trezești devreme. Sau ai putea fi obosit pentru că tiroida nu funcționează sau poate organismul este epuizat întrucât  își consumă toate resursele. Uneori oboseala cronică este doar un simptom al faptului că sistemul nervos este blocat într-un cerc vicios generat de stres.

2. Sforăi

Sforăitul ar putea fi primul semn al apneei - o afacșiune a apartului respirator caracterizată prin pauze respiratorii reptate, frecvente în timpul somnului. Apneea poate crește riscul de a te confrunta cu tensiunea arterială, afecțiuni cardiace sau atac cerebral.

3. Scazi în înălțime

Scăderea în înălțime poate fi cauzată pentru că oasele tale încep să se degenereze ca rezultat al osteroporozei. Este posibil să ai oase sănătoase toate viața, așa că dacă pierzi din statură, oasele ți-ar putea transmite un semnal de alarmă.

4. Răcești de nenumărate ori

Zilnic, cu toții suntem expuși la virusuri și bacterii, însă, de cele mai multe ori, un corp sănătos este capabil să lupte de fiecare dată când cineva din grupul de prieteni este răcit, sistemul tău imunitar ar putea să nu funcționeze corespunzător , ceea ce înseamnă că există un risc major de a fi expus la boli infecțioase, dar și la unele forme de cancer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel