Prototipul telefonului iPhone 5 de la Apple, pierdut într-un bar din San Francisco, căutat cu ajutorul poliţiei

iphone-5-tastatura-slide
iphone-5-tastatura-slide

Uitat într-un bar   din San Francisco, în iulie, de către un angajat al societăţii californiene, prototipul telefonului iPhone 5 este căutat şi acum de către grupul Apple. Poliţia din San Francisco a dat o mână de ajutor  să caute prototipul viitorului iPhone 5,  o acţiune ce s-a constituit ca o reeditare a afacerii jenante petrecute anul trecut cu iPhone 4, a anunţat în această săptămână site-ul de specialitate CNET.

După ce aparatul a fost localizat datorită sistemului GPS, patru agenţi de poliţie şi doi angajaţi ai Apple s-au deplasat, în zadar, la un imobil din San Francisco, precizează un comunicat al poliţiei.

"Angajaţii de la Apple au sunat poliţia din cartierul Mission pentru a cere ajutorul pentru localizarea obiectului pierdut", au explicat forţele de ordine. "Ulterior, au intrat în casă pentru a căuta obiectul pierdut (...), dar nu l-au găsit", a mai făcut cunoscut poliţia locală.

Comunicatul poliţiei nu identifică în mod direct obiectul căutat ca fiind viitorul smartphone creat de Apple, dar numele fişierului acestui document risipeşte orice îndoială, "iPhone5.doc".

Locuitorul imobilului în care ar fi fost localizat aparatul, Sergio Calderon, în vârstă de 22 de ani, a declarat săptămânalului SF Weekly că a trecut prin barul în care ar fi fost pierdut iPhone 5, dar nu se află în posesia telefonului. iPhone 5 urma să fie disponibil la jumătatea lunii octombrie în Statele Unite.

Afacerea pare copiată după întâmplările din 2101. Un prototip al iPhone 4 a fost pierdut într-un bar, în aprilie, de către un inginer al grupului şi găsit de un tânăr în vârstă de 21 de ani care l-a revândut site-ului de specialitate Gizmodo. Acesta din urmă a dezmembrat aparatul şi a publicat fotografii şi date tehnice despre telefon.

Prototipul telefonului iPhone 5 de la Apple,  pierdut într-un bar din San Francisco, căutat cu ajutorul poliţiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel