EXCLUSIV  Lege răspundere magistrați. Gorghiu: Prună = Cazanciuc = PSD

Raluca Prună
Raluca Prună

Alina Gorghiu a spus că un stat care vrea să aibă o justiţie sănătoasă trebuie să aibă o lege a răspunderii magistraţilor, care să permită diminuarea abuzurilor din sistemul judiciar.

În context, președinta PNL a zis, la interviurile DC News Live, că se poate pune egal între Raluca Prună, Robert Cazanciuc și PSD din punct de vedere al faptului că aceștia nu sunt de acord cu această lege.

"În programul de guvernare PNL avem o lege care se cheamă legea răspunderii magistraților, un proiect pe care trebuie să-l îmbunătățim și să îl facem lege. Știți că la PSD nu există această lege a răspunderii magistraților? Domnul ministru Cazanciuc, viitor ministru în guvernul Dragnea, nu dă doi bani pe acest cadru legislativ care ar putea să ducă la reducerea derapajelor din sistemul judiciar? PSD are un discurs steril. Este pe aceeași lungime de undă cu doamna Raluca Prună. La nivel de opinie, pe legea răspunderii magistraților, Raluca Prună egal PSD egal Cazanciuc. Au aceeași opinie, că nu este nevoie de legea răspunderii magistraților", a zis Alina Gorghiu la DC News Live.

Răspunsul integral la minutul 39: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel