Fost agent CIA, ipoteză șocantă: Hitler și-a înscenat moartea. Am fost mințiți-VIDEO

Anchetatorii ruși cercetând buncărul de unde au dispărut  Hitler și Eva Braun
Anchetatorii ruși cercetând buncărul de unde au dispărut Hitler și Eva Braun

Bob Baer, un fost agent CIA, afirmă că deține dovezi care demonstrează că Hitler și-a înscenat sinuciderea și a plecat în Tenerife. Baer și o echipă de experți au ajuns la această concluzie după ce au consultat documente clasificate ale FBI.

Cercetările lui Baer, care a activat în spionaj și contraspionaj, au început cu analizarea a circa 700 de pagini de informații declasificate, unde a găsit un document care arată că armata americană nu a găsit cadavrul Fuhrer-ului, neavând astfel nicio dovadă a morții lui Adolf Hitler, relatează luni 7sur7.be, citat de Agerpres.

Bob Baer afirmă că deține dovezi care demonstrează că Hitler și iubita sa, Eva Braun, și-au înscenat moartea în buncăr la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Cei doi ar fi plecat ulterior în Tenerife la bordul unui submarin, ajungând în cele din urmă în Argentina. Informația a fost dezvăluită de The Mirror.

"Versiunea pe care ne-o furnizează guvernul este o minciună. Dacă ne bazăm pe arhivele FBI, ar trebui să se deschidă o anchetă", spune Bob Baer. "Suntem gata să analizăm istoria și acest dosar trebuie aprofundat", adaugă fostul agent CIA.

Potrivit filmului documentar "Hunting Hitler", difuzat de History Channel, nu a existat niciun martor la sinuciderea lui Hitler în buncăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel