Ziua Unirii: Ce lideri politici vor fi prezenți vineri la Iași

ziua_unirii_iasi
ziua_unirii_iasi

Vineri, 24 ianuarie 2014, se împlinesc 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, cunoscută ca Mica Unire, iar la manifestările care vor avea loc la Iași dedicate acestei aniversări vor fi prezenți, ca și în anii precedenți, mai mulți lideri politici

Potrivit Mediafax, manifestările organizate pe 24 ianuarie la Iași vor avea loc, ca de obicei, în Piața Unirii, începând cu ora 9:30. Cei care vor fi prezenți la eveniment vor avea ocazia să urmărească în debutul manifestărilor un concert folcloric susținut de artiști din toate provinciile istorice ale României.

Manifestările oficiale din capitala Moldovei sunt programate să înceapă la ora 11:00, printre liderii politici care vor fi prezenția, vineri, la Iași, numărându-se și co-președinții USL Victor Ponta și Crin Antonescu, precum și liderul FC, Mihai Răzvan Ungureanu, dar și președintele PDL, Vasile Blaga.

După discursurile oficiale vor urma depunerile de coroane de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza și defilarea militarilor.

Pentru spectatorii care vor fi prezenți, la Iași, la evenimentele prilejuite cu ocazia ZIlei Unirii, municipalitatea a pregătit 10.000 de porții de fasole și cârnați, precum și vin fiert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel