Vlădescu, Dumitru, Sandu şi Berceanu – remaniaţi , Videanu – pleacă de bună voie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

La şedinţa Colegiului Director al PDL, aflată în desfăşurare la Palatul Parlamentului, se discută despre remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu.

Surse din PDL afirmă că numele de pe lista remanierilor ar fi rezultat în urma unor negocieri dure purtate între preşedintele Băsescu şi premierul Boc, acesta din urmă acceptând să sacrifice o parte din “greii” partidului – pe Videanu şi Berceanu – pentru a-şi păstra mandatul în fruntea Guvernului. Cei şase miniştri aflaţi în discuţia Colegiului Director au confirmat, fiecare, pentru presă, că li s-a cerut să plece, în afara ministrului Economiei, Adriean Videanu, care a anunţat că i-a solicitat el însuşi premierului Boc să fie eliberat din funcţie pentru a se ocupa de partid.

Şedinţa Consiliului Director al PDL pare să fie extrem de tensionată; tot “pe surse” s-a anunţat că o serie de lideri PDL, în frunte cu Elena Udrea, continuă să ceară demisia primului ministru. Se pare că Raluca Turcan a cerut direct, la începerea şedinţei, ca premierul Boc să-şi dea demisia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel