Videanu: Nu există responsabilitate politică în cazul învăţătoarei din Caracal aflată în greva foamei

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat sâmbătă la Poiana Braşov că, în opinia lui, nu ar exista responsabilitate politică în situaţia unui final tragic în cazul învăţătoarei din Caracal care este de peste o lună în greva foamei, nemulţumită de reducerea salariilor bugetarilor, transminte Mediafax.

Întrebat dacă ar exista o responsabilitate politică în situaţia unui final tragic în cazul învăţătoarei din Caracal aflată de 42 de zile în greva foamei, nemulţumită de diminuările de salariu din sistemul bugetar, Videanu a răspuns că el nu vede nicio responsabilitate politică în acest caz şi că lucrurile trebuie tratate realist şi înţelese în mod realist.

"Oricărui om care se simte nedreptăţit trebuie să i se acorde atenţe, însă trebuie să tratăm realist şi să înţelegem lucrurile văzând că nu sunt resurse financiare şi că nu se poate realiza acest lucru. Responsabilitatea politică eu nu o văd în această zonă", a spus Videanu.

Cristina Irina Anghel, în vârstă de 51 ani, învăţătoare la Şcoala nr. 2 din Caracal, a fost transferată de la Spitalul Municipal din localitate la Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice "Profesor Doctor N. Paulescu" din Capitală, întrucât starea sa de sănătate se agravase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel