Victorie pentru naționala feminină de handbal

Echipa Kazahstanului a rămas fără soluții în fața naționalei feminine de handbal a României. Echipa românească s-a impus cu scorul 36-20 (18-12), luni, la Fredrikshavn, în al doilea său meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Danemarca.

Tricolorele au început greoi meciul și au fost conduse în prima parte a întâlnirii de modesta echipa kazahă, care a surprins prin apărarea agresivă și avansată. România a egalat în minutul 18 (9-9), iar apoi s-a desprins pe tabela de marcaj la 13-9 (21), după o triplă reușită de Ardean-Elisei și un gol marcat de Manea. La pauză, România conducea cu 18-12, pentru ca repriza secundă să fie mult mai facilă pentru selecționata antrenată de suedezul Tomas Ryde, care s-a detașat clar pe tabelă, în ciuda faptului că a ratat numeroase situații clare de gol și nu a profitat de multe momente favorabile.

Pentru echipa României au marcat Adriana Nechita 6 goluri, Oana Manea 6, Eliza Buceschi 5, Valentina-Ardean Elisei 5, Laura Chiper 3, Ana-Maria Tănăsie 3, Aurelia Brădeanu 2, Melinda Geiger 2, Crina Pintea 2, Cristina Neagu 1, Patricia Vizitiu 1.

Irina Alexandrova a fost cea mai bună marcatoare a Kazahstanului, cu 7 goluri. Au mai înscris Valeria Karavaeva 6, Olga Tankina 4, Anastasia Rodina 2, Marina Pikalova 1.

Meciul, arbitrat de ungurii Peter Horvath și Balazs Marton, a fost urmărit de 771 de spectatori.

După 47-14 cu Porto Rico și 36-20 cu Kazahstan, România va disputa marți primul meci dificil din grupă, contra Spaniei, de la ora 19,15 (ora României), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel