Vicol: Guvernul nu trebuie să plece pentru că nu se înţeleg USR PLUS şi Florin Cîţu, ci pentru că face rău românilor

Facebook - Laura Vicol
Facebook - Laura Vicol

"Asistăm în aceste zile la un scandal politic pe care unii vor să îl ducă în derizoriu stabilind că singura cauză a acestei situaţii este neînţelegerea dintre Cîţu şi USRPLUS. Cu alte cuvinte, că singura problemă a acestei guvernări este numele premierului. Fals!", spune Laura Vicol (PSD).

"Numele premierului, adică Florin Cîţu, este doar una dintre extrem de multele probleme ale guvernării, probleme care se transformă în argumente pentru ca acest Executiv să plece acasă. Alături de Florin Cîţu trebuie să plece şi toată pleiada de miniştri care l-au însoţit în acest an pe calea distrugerii vieţii majorităţii românilor. Mi-ar fi plăcut ca miniştrii USRPLUS să demisioneze de ruşinea acestei guvernări, nu pentru că le-a luat Cîţu jucăriile.

Adevărata tragedie naţională nu este soarta lui Stelian Ion sau cearta dintre USRPLUS şi PNL pe bani publici şi funcţii.

Adevărata tragedia naţională este că românii trăiesc din ce în ce mai rău, iar Guvernul a contribuit decisiv la înrăutăţirea vieţii acestora! Şi acesta este şi principalul motiv pentru care acest Guvern trebuie să plece.

Guvernul a lăsat categorii întregi de populaţie descoperite în faţa creşterilor alarmante de preţuri: pensiile, salariile şi alocaţiile au fost îngheţate.

Guvernul a refuzat luni de zile, cu obstinaţie, să intervină pentru a verifica ce se întâmplă pe piaţa de energie, pentru ca românii să nu ajungă să plătească facturi exorbitante.

Guvernul şi partidele din arcul guvernamental au îndepărtat rând pe rând specialiştii din instituţii şi au transformat statul român în sinecură pentru apropiaţi.

Guvernul a lăsat românii descoperiţi în faţa efectelor economice ale pandemiei: firmele afectate de restricţii şi cei care şi-au pierdut locurile de muncă nu au primit niciun fel de sprijin.

Guvernul este vinovat pentru că, din nou, pregătirea pentru deschiderea şcolilor este o glumă proastă. În loc să se vină cu un plan clar pentru ca prezenţa fizică la şcoală a elevilor să nu mai fie întreruptă, ni se transmite că vom aştepta ca o fatalitate creşterea numărului de îmbolnăviri, pentru ca să închidem din nou unităţile de învăţământ.

Guvernul este vinovat pentru eşecul campaniei de vaccinare, pentru că toate resursele acestuia au fost puse la dispoziţia luptei lui Cîţu pentru şefia PNL - în Guvern se lucra la strategii de comunicare pentru Florin Cîţu, în loc să se pregătească o comunicare coerentă a instituţiilor pe tema vaccinării.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ne-a pus din nou la coada Europei, Guvernul fiind incapabil să vină cu soluţii şi să negocieze proiectele care necesită cu adevărat finanţare.

Şi acestea sunt doar câteva puncte din întregul dosar de nerealizări ale acestui Guvern, condus, fatalmente, de Florin Cîţu.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele, acestei guvernări trebuie să i se spună GATA!", transmite Laura Vicol, deputat PSD.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy