Urmărește emisiunea live


Vass: PDL vrea scăderea cotei unice doar dacă se poate compensa

andreea vass
andreea vass

Andreea Paul Vass, consilier al primului-ministru, a declarat că există presiune din partea PDL pentru scăderea cotei unice la 10%-12%, dar până nu se găsesc soluții de compensare a pierderilor la bugetul de stat, aceasta nu poate fi posibilă.

"Există o puternică presiune din partea PDL pentru diminuarea cotei unice. Presiunile se analizează şi, în măsura în care reuşim să compensăm pierderea estimată de 7-9 miliarde lei anual, prin diminuarea cotei unice la 10-12%, putem discuta despre acest lucru. Atât timp cât nu compensăm veniturile, este doar o presiune politică", a declarat Andreea Paul Vass, la seminarul "Tax & Law - efecte şi consecinţe ale noilor modificări fiscale".

Pe de altă parte, deputatul PDL Mircea Toader a declarat că Partidul Democrat Liberal nu face presiuni asupra scăderii cotei unice, precizând că se foac doar simulări în acest sens.

"Nu există niciun fel de presiune din partea PDL. Consilierul premierului Andreea Paul Vass nu cred că ştie ea ce este în partid. Nu ştiu ca ea să aibă treabă cu partidul. Nu am auzit de presiuni. Se fac tot felul de socoteli, de calcule. Deoacamdată cota rămâne 16%", a precizat Mircea Toader, citat de Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel