Vadim Tudor, în scandalul cu Mărioara Zăvoranu: Ține scroafa la distanță

Vadim Tudor
Vadim Tudor

După ce Mariana Moculescu s-a plâns în urmă cu trei zile la Happy Hour că a fost dată afară din serviciu și l-a făcut cum i-a venit la gură pe Corneliu Vadim Tudor, cel care de altfel o și angajase, scandalul s-a mutat între "Tribun" și Mărioara Zăvoranu, ambii oferind un spectacol dizgrațios, presărat cu îmbrânceli, înjurături ca la ușa cortului și amenințări.

Invitaţi, vineri seară, la emisiunea Acces Direct de la postul Antena 1, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor şi Mărioara Zăvoranu s-au certat între ei, aruncându-și jigniri din cele mai umilitoare unul altuia. Dacă cei doi protagoniști ai emisiunii de la Antena 1 au fost ținuți în studiouri diferite pe parcursul emisiei, din păcate Vadim Tudor s-a întâlnit cu mama Oanei Zăvoranu, în parcare, când au plecat spre casă.

Mârioara Zăvoranu a vrut să îi vorbească politicianului, dar a fost împiedicată de bodyguarzii lui Vadim Tudor, în timp ce acesta insită să nu o lase să se apropie de el. "Ține scroafa la distanţă", striga europarlamentarul, în timp ce replicile, mai mult decât usturătoare, au început să curgă și de-o parte, și de cealaltă.

De altfel, din întreg spectacolul oferit de cei doi nu au lipsit nici îmbrâncelile și nici amenințările.

Vezi aici înregistrarea realizată de reporterii cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel