USR transmite un mesaj despre Dumitru Buzatu în timp ce DNA cere anchetarea lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă

Uniunea Salvați România a transmis un mesaj în această seară.

Joi seară, Uniunea Salvați România a transmis pe Facebook un mesaj privitor la Dumitru Buzatu, baronul PSD din Vaslui care a fost prins în flagrant. Acest lucru se întâmplă în timp ce DNA a cerut anchetarea lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă pentru achizițiile din pandemie.

„Îl știți pe baronul PSD Dumitru Buzatu? Prins de DNA în flagrant cu portbagajul plin de bani primiți ca șpagă? A zburat de la șefia CJ Vaslui și, acum, e în arest preventiv.

Un PSD-ist prins cu șpagă nu e șocant. Știți ce e șocant?

Consilierii săi personali încă sunt în funcție și primesc salarii de la bugetul de stat. Adică județul Vaslui, cel mai sărac județ din România, cheltuie aproximativ 40.000 de lei pentru consilierii lui Dumitru Buzatu, deși ei nu mai consiliază pe nimeni“, precizează partidul.

„Deputatul USR de Vaslui Mihai Botez a luat atitudine și a depus o inițiativă legislativă pentru modificarea Codului Administrativ. Propunerea? Simplă și corectă: când un demnitar este suspendat, contractele consilierilor personali ar trebui și ele suspendate.

„Statul nu trebuie să fie agenție de forță de muncă pentru PSD”, spune Mihai Botez“, conform postării de pe pagina de Facebook a partidului.

Reamintim că Direcția Națională Anticorupție a cerut, joi, anchetarea lui Florin Cîțu, premier al României în perioada pandemiei de coronavirus, a lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă, miniștri ai Sănătății în timpul Guvernului PNL-USR-UDMR. 

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Ioana Mihăilă: Stau la dispoziția autorităților pentru lămurirea oricărei situații care are legătură cu funcțiile publice pe care le-am ocupat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel