USR-PLUS cere demisia unui ministru: Cioloș a sunat-o pe Dăncilă

USR
USR

Alianța 2020 USR PLUS cere demisia ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu.

„Alianța 2020 USR PLUS cere demisia ministrului de Externe Teodor Meleșcanu. Desfășurarea votului de duminică din diaspora impune plecarea sa din fruntea diplomației românești”, scrie alianța USR-PLUS, marți, pe contul de Facebook.

„Toți am fost martorii cozilor enorme la care au stat românii pentru a-și exercita un drept constituțional, dreptul de a vota, însă Guvernul a privit din nou cu nepăsare spre românii cu gândul acasă. Dacian Cioloș a sunat-o duminică pe Viorica Dăncilă, la ora prânzului, însă premierul a ignorat rugămințile sale de a extinde programul secțiilor de vot din diaspora.

Imaginile cu miile de cetățeni umiliți la fel ca în 2014, arată că se impune introducerea votului prin corespondență. Parlamentarii USR au depus un proiect legislativ și ar putea fi adoptat de săptămâna viitoare, dacă ar exista voință politică. Îi îndemnăm pe reprezentanții tuturor partidelor politice să-și amintească de misiunea pe care o au în Parlament și să aibă înțelepciunea de a vota un proiect menit să redea drepturile românilor din diaspora.

Adoptarea și implementarea sa va elimina birocrația inutilă și va aduce România în anul 2019, într-o lume tehnologizată unde beneficiarii sunt cetățenii. A venit vremea reconstrucției României. Începem cu proiecte sănătoase și oameni pricepuți care să le pună în aplicare”, a transmis USR-PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel