EXCLUSIV  USL 2, scos din discuţie de Rareş Bogdan. "Am transforma un partid de extremă dreapta într-un jucător mai important decât este"

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Rares Bogdan a oferit informații în exclusivitate pentru DC News TV și DC Business cu privire la listele comune pentru alegerile din 2024.

"Nu sunt un susținător al listelor comune. Cred că pentru eficientizarea celor două armate sau a activiștilor și militanților celor două partide e mult mai înțelept să existe liste separate și vă spun de ce. Pentru că electoratul PNL, clasicul electorat PNL este unul, electoratul PSD este altul. O parte din electoratul PNL nu votează PSD, o parte din electoratul PSD nu votează PNL. Nu cred că soluția listelor comune poate să ne aducă la 3+2 care să facă 5 sau 5,5 ca în cazul USL 1 acum 10-11 ani. Cred că un 2 cu 3, ca să iau global scorurile celor două partide, 2 cu 3 poate să facă un 4 sau 4,5 în loc de 5,5 cât s-ar aștepta și atunci ar fi o pierdere” a precizat Rareș Bogdan într-un interviu exclusiv DC News TV și DC Business, cu privire la procentele pe care le-ar putea obţine cele două partide.

USL, alianță împotriva dușmanului Traian Băsescu

"Atunci când s-a construit USL a existat un dușman, era Traian Băsescu și tendințele sale autocratice. În momentul ăsta am transforma într-un jucător și într-un personaj infinit mai important decât este în realitate partidul de extremă dreapta AUR și pe liderul acestuia, ceea ce nu cred că este de bun augur. O parte din electoratul de dreapta care votează dreapta tradițional ar putea să fugă spre construcția lui Drulă, Tomac, Orban și din nou ar fi o pierdere aici” a mai spus Rareș Bogdan.

VEZI EMISIUNEA COMPLETĂ AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel