Un vasluian şi-a legat mama de mâini şi picioare, după care a violat-o

Caz incredibil în Vaslui. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea  Lazu, a fost arestat preventiv, luni, pentru sechestrare, viol, incest şi furt, după ce şi-a legat mama de mâini şi de picioare, i-a pus o bucată de leucoplast la gură, iar apoi a abuzat-o sexual, scrie Mediafax.

 Potrivit poliţiştilor  vasluieni, femeia de 65 de ani a fost violată de către fiul său în casa în care cei doi locuiau împreună, după ce a fost lovită cu pumnii şi imobilizată pentru a nu se putea apăra.

 Într-una din nopţile de la sfârşitul săptămânii trecute, vasluianul  băut, a venit  la domiciliu şi a intrat peste mama sa în camera în care aceasta dormea. După ce a lovit-o cu pumnii, bărbatul a legat-o de mâini şi de picioare cu o bucată de material textil, i-a pus pe gură o bucată de leucoplast pentru a nu putea striga după ajutor, iar apoi a violat-o.

"Dimineaţă, după câteva ore de la consumarea violului, bărbatul şi-a dezlegat mama, care a mers la o vecină căreia i-a povestit cele întâmplate, ulterior fiind anunţată Poliţia. Suspectul a fost prins de poliţişti în curtea locuinţei, iar apoi condus la sediul postului de Poliţie pentru audieri.

Magistraţii Judecătoriei Bârlad au acceptat propunerea Parchetului şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol, incest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel