Un senator, terorizat de interlopi în propria casă

Interlopul Vandam Constantin a sudat poarta de acces la vila pe care o împarte cu senatorul Ionel Agrigoroaei. 

Nu este prima oară când interlopul își terorizează vecinul. De sărbători a sistat şi furnizarea cu apă a imobilului pe care îl împarte cu Agrigoroaei, după ce în prealabil oprise şi furnizarea de curent electric. Aceiași interlopi, la sfârșitul anului 2014, i-au săpat o groapă în curtea casei, iar săptămâna trecută au spart țevile de gaz de la casa demnitarului. Senatorul Ionel Agrigoroaei consideră că toate aceste acţiuni au ca scop evacuarea sa din vilă, pentru ca interlopul să pună mâna pe întregul imobil, potrivit România TV.

Interlopul Vandam i-a transmis demnitarului să-şi cumpere elicopter pentru a intra în curte. Conflictul dintre dintre cei doi a început în toamna anului trecut, după ce Vandam, membru al clanului Tănase, a cumpărat în urma unei licitaţii o parte din vila în care locuieşte senatorul. 

Senatorul Ionel Agrigoroaei a reclamat că interlopii i-au tăiat gazele, moment suprins pe camerele de supraveghere. În imagini se vede cum doi bărbaţi rup branşamentul de la gaze cu un cleşte şi un ciocan. Demnitarul a cerut ajutorul poliției, care a deschis dosar penal pentru distrugere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel