Un lider PNL a demisionat și a trecut la ALDE

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu anunță o achiziție importantă în Ilfov. ALDE a făcut public ”transferul” printr-un comunciat al secretarului general Nicolae Nasta.

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Cristina Manicea, și-a anunțat sâmbătă demisia din Partidul Național Liberal și a decis să se alăture Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE).

"Salut decizia doamnei Manicea de a se înscrie în ALDE, singurul partid liberal din România.

Mă bucură faptul că tot mai mulți oameni cu experiență politică decid să vină alături de ALDE și să participe la construcția unei noi forțe politice. De asemenea, pot remarca faptul că tot mai mulți membri ai vechiului PNL au înțeles că ALDE este singurul partid cu adevărat liberal din România și că politicile liberale pe care vor să le implementeze pot fi susținute doar din rândurile ALDE. Acesta este un lucru care mă onorează", precizează președintele ALDE Ilfov Nicolae Nasta.

Totodată, secretarul general ALDE, senatorul Nicolae Nasta, subliniază faptul că partidul va continua campania de atragere de noi membri la nivelul tuturor organizațiilor teritoriale, astfel încât, după alegerile din acest an, ALDE să fie a treia forță politică din România.

”Vom continua campania de atragere de noi membri în ALDE. Urmărim să aducem atât oameni noi, cu un suflu nou, cât și oameni cu o amplă experiență politică”, a transmis secretarul general ALDE, Nicolae Nasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel