Un bărbat de 43 de ani a ajuns la spital după ce a consumat produse etnobotanice

spice shop
spice shop

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgențe din Iași, după ce a consumat produse etnobotanice, el fiind cel mai vârstnic pacient afectat de substanțele nocive.

Bărbatul, originar din Iaşi, a fost adus cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţe din municipiu, medicii spunând că este cel mai vârstnic pacient internat în spitalul ieşean, în urma consumului de substanţe etnobotanice.

"Pacientul a fost adus în stare critică, după consumul de etnobotanice. În momentul în care a fost preluat de către medici, bărbatul era în comă toxică, prezenta tulburări de ritm cardiac şi tulburări respiratorii. Este cel mai în vârstă pacient care ajunge la noi în urma consumului de etnobotanice", a declarat, luni, medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe din cadrul spitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a precizat că starea bărbatului este în uşoară ameliorare, dar se menţine gravă, pacientul rămânând internat în secţia de Toxicologie din cadrul spitalului.

Potrivit lui Ciuhodaru, alţi doi pacienţi, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, au fost internaţi în ultimele 24 de ore la acelaşi spital, tot din cauza consumului de substanţe etnobotanice.

În ultimele săptămâni, zeci de pacienţi, în majoritate tineri, au ajuns la spitalul ieşean după consumul de etnobotanice, produsele fiind comercializate din magazinele de tip weed-shop din municipiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel