Ultimul Trib. Sorana, contrariată de ce se întâmplă: Îți vine să spargi orice

Rodica Mitu / 01 aug 2018 / 12:19 Salveaza PDF Comentarii
Sorana Darclée Mohamad
Descriere foto: Sorana Darclée Mohamad

Sorana este contrariată de ce i se va întâmpla în ”Ultimul Trib”.

Sorana Darclée Mohamad mărturisește că s-a aruncat cu capul înainte în "Ultimul Trib", deși ea însăși este contrariată de condițiile în care vor trăi atât ea, cât și colegii săi de trib, Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei: "E o luptă pentru mâncare, pentru confort, la un moment dat este o luptă pentru un loc în care să dormi, să nu te mănânce tigrii, să nu pleci acasă. Adică, după ce că ți-e teamă că te mănâncă tigrii și ți-e foame, te mai și lupți ca să rămâi acolo! E psihedelică treaba! Dar mie îmi plac genul acesta de provocări, plus că mă ajută să mă testez să știu cât de departe am ajuns dacă tot rup sala în două. Am o rezistență destul de bună pentru că am fost toată viața plecată de acasă, departe de ai mei, așa a fost toată copilăria, toată adolescența... Nu e ușor, e foarte greu, dar la un moment dat accepți și chestia asta! Te descoperi în niște situații limită, și atunci reacționezi în feluri în care în mod normal nu o faci. Abia când ajungi într-o situație limită în care îți vine să spargi orice în jur, atunci îți dai seama cât ai evoluat”.

"Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru "Teritoriu", cât și pentru "Eliminare", pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26