Turcan (PNL), despre schimbarea destinului României. Surpriză pentru Guvern

PNL este singura formaţiune care poate să schimbe destinul României şi trebuie să guverneze, a declarat duminică deputata Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al partidului, care a anunţat că liberalii vor depune şi în actuala sesiune parlamentară o moţiune de cenzură la adresa Guvernului.

'Aş dori ca prin ceea ce vom decide astăzi, să simţim că în interiorul PNL creşte coeziunea, creşte dorinţa de combativitate şi că energiile din interiorul PNL se vor concentra pe două direcţii. Una, cu care ne luptăm, deja, destul de bine în ultima perioadă, de contracarare a politicilor PSD, dar, în primul rând, una prin care să sădim încrederea în PNL şi să-i convingem pe toţi cei din jurul nostru că nu există altă variantă pentru a prelua guvernarea în România decât Partidul Naţional Liberal', a declarat Raluca Turcan în cadrul lucrărilor CN al PNL de la Palatul Parlamentului.

Ea a precizat că activitatea parlamentară a PNL de la Consiliul Naţional s-a concentrat pe două direcţii principale, una dintre acestea fiind de 'a sancţiona dur, fără echivoc, ipocrizia, minciuna şi incompetenţa' actualilor guvernanţi.

Şi a doua - de a crea această percepţie că PNL este gata să guverneze prin soluţiile pe care le are pentru România. Prin oamenii pe care îi avem şi care sunt dispuşi să pună umăr la umăr, să dea decizie bună şi corectă în România. Şi prin faptul că avem un program politic coerent, european, gata să asigure României o dezvoltare solidă, o dezvoltare durabilă şi care atunci când vorbeşte despre creşterea veniturilor, această creştere se şi realizează şi se şi simte în nivelul de trai al românilor', a declarat Turcan.

"Singura formaţiune politică ce poate să schimbe destinul României"

Prim-vicepreşedintele liberal a susţinut că pe scena politică actuală nu există nicio altă variantă care să fie luată în considerare, 'după ce PSD şi ALDE vor pleca de la putere'.

'USR-ul? Foarte mulţi dintre ei sunt oameni în regulă, muncitori, inteligenţi, însă, ca structură politică sunt încă debusolaţi şi nu au responsabilitatea deciziei politice la nivel naţional. PMP? Colaborăm cu ei în Parlament, aşa cum colaborăm şi cu USR, pe acţiuni punctuale, însă trebuie să recunoaştem că nu au oameni care să urmărească măsură lângă măsură şi să asigure o decizie politică solidă. Aşadar, suntem singura formaţiune politică ce poate să schimbe destinul României şi cred că astăzi, de aici, noi putem şi trebuie să plecăm mult mai înflăcăraţi şi să spunem două lucruri extrem de răspicat. Unu, PSD şi ALDE chiar trebuie să părăsească guvernarea, până când răul pe care-l fac României nu este ireversibil. Şi doi, PNL trebuie să ajungă la guvernare. Şi vom depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură şi vom urmări încă de pe acum să strângem toate forţele politice, om cu om în Parlamentul României, să schimbăm majoritatea, să îndepărtăm PSD-ul de la guvernare şi PNL să ajungă să conducă România', a mai declarat Turcan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel