Trei români, condamnați la închisoare pe viață în Italia

catuse
catuse

Trei cetăţeni români au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în Italia pentru un dublu asasinat comis în aprilie 2009 în oraşul italian Neapole, victimele fiind un cunoscut om de afaceri italian şi soţia acestuia.

Conform Corriere della Sera, Omul de afaceri italian Francesco Vittorio Ambrosio (77 de ani) şi soţia sa Giovanna Sacco (72 de ani) au fost omorâţi pe 15 aprilie 2009 în vila lor, situată într-un cartier de lux din oraşul Neapole.

În acest caz au fost arestaţi trei români cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani - Marius Vasile Acsiniei, care lucrase în vila victimelor, Valentin Dumitriu şi Călin Petrică. Procurorii ceruseră condamnarea la închisoare pe viaţă doar pentru  Dumitriu, considerat autorul crimelor. Pentru ceilalţi doi români, acuzaţi de tâlhărie în formă agravată, procurorii ceruseră maxim 25 de ani de închisoare.

Cu toate acestea, judecătorul Nicola Miraglia i-a condamnat cei trei români la închisoare pe viaţă. Aceștia au fost depistaţi prin interceptarea telefoanelor mobile furate din casa victimelor, după ce unul dintre suspecţi i-a dat telefon mamei sale, în România, pentru a-i spune ce a făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel