Trei membri ai unui partid, fără mandatul de consilier. Doi, excluși

Irina Constantin / 12 iul 2017 / 14:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Trei consilieri ai unui partid au rămas fără funcții. 

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român (PER) Braşov, Cătălin Nămăescu, a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă că a fost retras sprijinul politic pentru un consilier judeţean, iar un consilier local şi unul judeţean au fost excluşi din partid, în urma unor abateri disciplinare.

”Este vorba despre Mariana Sebeni Comşa, consilier judeţean, şi Marius Comşa, consilier local, care au fost excluşi din partid. Pentru domnul Nicolae Postoloche, consilier judeţean, i s-a ridicat sprijinul politic şi nu mai poate îndeplini mandatul, el rămânând în partid. Excluderea celor doi membri nu am făcut-o noi, organizaţia judeţeană, i-a exclus Biroul Politic Naţional (BPN), cu unanimitate de voturi. Personal am încercat să evit măsurile de acest gen. Eu consider că din moment ce nu te mai regăseşti într-o echipă ar fi bine să pleci singur”, a precizat Nămăescu.

El a adăugat că hotărârea de excludere a venit în urma încălcării unor articole din statutul partidului, referitor la disciplina în partid, neplata cotizaţiei, neimplicarea în activitatea partidului.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27