Traficul este BLOCAT între Predeal și Brașov, pe DN1

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Traficul de desfășoară cu dificultate între Predeal și Brașov. 

Circulaţia rutieră a fost blocată luni dimineaţă, pe DN1, între localităţile Timişul de Sus şi Timişul de Jos din judeţul Braşov, din cauza unui eveniment rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, scrie Agerpres. 

Conform IPJ Braşov, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. În urma acestui eveniment rutier, traficul este blocat pe sensul de deplasare Predeal - Braşov, circulaţia desfăşurându-se alternativ.

Bătaie pe DN1 la începutul anului

A fost din nou bătaie pe DN1 la începutul acestui an. Traficul aglomerat i-a scos din minți pe șoferi, iar pe 3 ianuarie, dimineață a izbucnit o nouă bătaie între mai multe persoane, transmitea Pro TV. Tot scandalul ar fi pornit după ce un șofer ar fi depășit coloana de mașini formată la intrarea în Comarnic. Scena fost filmată de un martor. În imaginile surprinse de acesta se vede cum mai mulți bărbați își împart pumni în plină stradă.

Șoferul a ieșit de pe carosabil și a depășit coloana prin dreapta. Când a revenit pe șosea, a intrat în fața unei mașini, spre nemulțumirea celor din autoturism.

Atunci a pornit scandalul, iar conducătorul auto și pasagerii mașinii în fața căreia s-a băgat șoferul grăbit, s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut chiar în mijlocul drumului. Bătaia a durat câteva minute. După ce s-au răcorit, oamenii s-au urcat la loc în mașini și și-au continuat drumul în coloană. Polițiștii din Prahova susțin că nu au primit nicio reclamație despre acest incident.

Citește mai multe aici: O nouă bătaie pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana de mașini - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel