O nouă bătaie pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana de mașini - VIDEO

O nouă bătaie pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana de mașini / Foto: Captură video PRO Tv
O nouă bătaie pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana de mașini / Foto: Captură video PRO Tv

O nouă bătaie între șoferi a avut loc pe DN1.

A fost din nou bătaie pe DN1. Traficul aglomerat i-a scos din minți pe șoferi, iar luni dimineață a izbucnit o nouă bătaie între mai multe persoane, transmite Pro Tv. Tot scandalul ar fi pornit după ce un șofer ar fi depășit coloana de mașini formată la intrarea în Comarnic. Scena fost filmată de un martor. În imaginile surprinse de acesta se vede cum mai mulți bărbați își împart pumni în plină stradă.

Șoferul a ieșit de pe carosabil și a depășit coloana prin dreapta. Când a revenit pe șosea, a intrat în fața unei mașini, spre nemulțumirea celor din autoturism.

Atunci a pornit scandalul, iar conducătorul auto și pasagerii mașinii în fața căreia s-a băgat șoferul grăbit, s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut chiar în mijlocul drumului. Bătaia a durat câteva minute. După ce s-au răcorit, oamenii s-au urcat la loc în mașini și și-au continuat drumul în coloană. Polițiștii din Prahova susțin că nu au primit nicio reclamație despre acest incident.

O altă bătaie pe DN1 a avut loc în urmă cu o zi

Este al doilea eveniment de acest fel pe DN1, în mai puțin de 24 de ore. Duminică, în dreptul localității Bușteni, mai mulți șoferii au început să se bată în trafic. De vină ar fi fost un șofer cu numere de Tulcea care a forțat intrarea în drumul național de pe o șosea secundară. A fost nevoie de doar câteva gesturi și cuvinte între șoferi pentru ca totul să escaladeze. Toți ocupanții autoturismelor au ieșit și au început să se încaiere în mijlocul străzii. Pe imagini se observă chiar o femeie care este prinsă în această bătaie.

Totul vine după ce a fost mare aglomerație pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane. Traficului aglomerat de weekend i se adaugă și afluxul suplimentar al turiștilor care au mers la munte de sărbători, iar acum se întorc la locurile de muncă, după epuizarea zilelor libere. S-a circulat bară la bară între Nistorești și Comarnic, dar trafic intens este și între Predeal și Bușteni. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 1 Ploiești – Braşov, traficul rutier era intens către zona montană și pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei. Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel