Mai mulți șoferi s-au luat la bătaie în aglomerația de pe DN1, la întoarcerea de la munte

Aglomeraţie pe DN1 spre munte. Foto: DC NEWS
Aglomeraţie pe DN1 spre munte. Foto: DC NEWS

Nervi întinși la maximul pe DN1, pe măsură ce românii revin de la munte, acolo unde și-au petrecut sărbătorile. 

Traficul aglomerat de pe DN1 provoacă nervi și frustrări celor care vin pe DN1, dinspre Brașov sau stațiunile de pe Valea Prahovei. În dreptul localității Bușteni, mai mulți șoferii au început să se bată în trafic. De vină ar fi fost un șofer cu numere de Tulcea care a forțat intrarea în drumul național de pe o șosea secundară. A fost nevoie de doar câteva gesturi și cuvinte între șoferi pentru ca totul să escaladeze. Toți ocupanții autoturismelor au ieșit și au început să se încaiere în mijlocul străzii. Pe imagini se observă chiar o femeie care este prinsă în această bătaie.

Aglomerația este deja obisnuită pe Valea Prahovei. Acum este dublată de afluxul turiștilor de sărbători

Este aglomeraţie, duminică, pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane. Traficului aglomerat de weekend i se adaugă și afluxul suplimentar al turiștilor care au mers la munte de sărbători, iar acum se întorc la locurile de muncă, după epuizarea zilelor libere. 

Se circulă bară la bară între Nistorești și Comarnic, dar trafic intens este și între Predeal și Bușteni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploiești – Braşov, traficul rutier este intens către zona montană și pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între localitățile Nistorești și Comarnic, județul Prahova, iar în cealalată direcție, valorile de trafic sunt intense între stațiunile Predeal și Bușteni.

„Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11.45, s-a deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Totodată, se recomandă şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel