Tătărușanu, veste tristă din Italia

tatarusanu
tatarusanu

Ciprian Tătărușanu, portarul naționalei României, este aproape de a se despărți de formația sa de club, Fiorentina.

Goalkeeper-ul echipei naţionale mai are contract cu gruparea viola până în 2019, dar sunt șanse minime să ducă până la capăt contractul.

Sub titlul "Tătăruşanu visează să rămână, dar totul se va termina în mercato", jurnaliştii de la Firenze Viola anunță plecarea iminentă a portarului român, precizează sursa citată preluată de ProSport.

Cu toate că Tătărușanu a avut evoluții apreciate în ultima perioadă, decizia de a fi trecut pe lista de transferuri a fost luată de conducerea clubului din cauza faptului că șansele Fiorentinei de a mai evolua într-o competiție europeană de anul viitor sunt aproape nule. Astfel, trupa viola e nevoită să ”strângă cureaua”. 

Mai mult, pe postul de portar, Fiorentina l-a transferat și pe Sportiello (24 de ani), de la Atalanta, jucător de perspectivă cu un salariu ridicat, pe care Fiorentina nu își permite să îl țină rezervă.

Rămâne de văzut destinația pe care Tătărușanu o va alege din vară, în condițiile în care mai are contract cu Fiorentina până în 2019, iar cu sigurță Fiorentina va dori să încaseze și o sumă de bani pentru goalkeeper-ul român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel