Cum un medicament împotriva chelirii l-au transformat în femeie

McKee
McKee

William McKee a fost un inginer de software până în 2008, când a început să ia un medicament împotriva chelirii. De atunci, William McKee a devenit Mandi McKee, iar viața lui, sau a ei, a luat o întorsătură ciudată.

Pe blogul ei, Mandi scrie că în octombrie 2008 era un bărbat însurat, energic și atletic. În urma celor nouă luni de medicamentație a suportat numeroase efecte adverse.  Starea mentală i-a fost afectată și și-a pierdut locul de muncă.

Mai alarmant este faptul că medicamentația a dus și la schimbări fizice, spune Mandi. Pe blogul ei, ea scrie că pieptul tare ca piatra pe care-l avea înainte a devenit mai moale, transformându-se ulterior în sâni. De asemenea, umerii și șoldurile i s-au feminizat.

Ciudat este faptul că Mandi McKee nu este singura care se plânge de efectele adverse ale medicamentului în cauză. Mai mulți bărbați au declarat că acesta le-a îngreunat viața din punct de vedere sexual multă vreme după încetarea tratamentului. McKee intenționează să ceară despăgubiri în valoare de 1 miliard de dolari firmei care produce medicamentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel