Supercupa României: Scandal monstru la Petrolul Ploiești

Jeremy Bokila
Jeremy Bokila

Echipa Petrolul Ploiești se confruntă cu mari probleme înainte de Supercupa României împotriva Stelei.

[caption id="attachment_340366" align="alignleft" width="267"] Jeremy Bokila[/caption]

"Găzarii" și-au pierdut golgheterul și cel mai bun fotbalist din sezonul trecut, Jeremy Bokila, cu numai o zi înainte de Supercupa României. Vârful în vârstă de 24 de ani a părăsit, ieri, România, postând un mesaj de rămas-bun pe pagina personală de Facebook:

"Vă doresc tuturor toate cele bune şi mult succes în Supercupa României! Vă iubesc, oameni dragi din Ploieşti! Mulţumesc tuturor fanilor petrolişti pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o! Mult succes, băieţi!"

La aflarea veștii, antrenorul Cosmin Contra l-a amenințat pe Bokila cu doi ani de suspendare, dacă nu se va întoarce la echipă.

Coleg cu Mutu

Potrivit gsp.ro, atacantul Petrolului s-a înţeles cu francezii de la Ajaccio, pentru un contract pe o perioadă de trei ani, după ce s-a recomandat ca fiind jucător liber.

Preşedintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, și-a exprimat interesul și pentru un alt vârf al "lupilor galbeni", Gicu Grozav, pe care l-ar vrea în atacul corsicanilor, alături de Adrian Mutu.

Supercupa României Steaua - Petrolul va avea loc pe Arena Naţională, miercuri, de la ora 20:45, iar WWW.DCNEWS.RO va transmite meciul în format Live Text.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel