Sturzu, Tinu și Mocanu, în tabăra de vară a TSD de la Sulina- FOTO

Tineretul Social Democrat își petrece o parte a verii într-o tabără din Sulina. Viitorii politicieni ai celui mai mare partid din România, PSD, se întrețin cu competiții sportive și concursuri, într-o atmosferă relaxată, dar care precede lupta pentru șefia TSD, deținută în prezent de Nicolae Bănicioiu.

De altfel, ministrul Sportului se află și el la Sulina alături de ceilalți membri ai partidului de tineret. Pe lângă el, cei mai cunoscuți membri ai TSD, Mihai Sturzu și Andrei Tinu, au renunțat pentru o perioadă la disputa politică internă, pentru a se distra împreună în orașul port din județul Tulcea.

Adrian Mocanu, fiul baronului local de Buzău Victor Mocanu, apare și el în fotografiile colegilor social-democrați.

TSD organizează în toamna asta alegeri pentru șefia partidului. În competiție s-au înscris patru candidați. Prima este Ioana Pop, fina de cununie a lui Victor Ponta. Ea a fost cadru didactic, secretar de stat în ministerul pentru Relația cu Parlamentul, iar în prezent este vicepreședinte al CNCD.

Mihai Sturzu candidează și el la alegerile din toamnă. Poate cel mai cunoscut dintre tinerii social-democrați, solistul trupei pop Hi-Q a intrat deja în politica mare, câștigând un mandat de deputat la alegerile parlamentare din  9 decembrie.

În luptă directă cu Sturzu este secretarul executiv al TSD, Andrei Tinu, fiul regretatului ziarist Dumitru Tinu. El este asistent universitar la Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu.

Al patrulea pretendent la șefia TSD este Gabriel Petrea, viceprimar al sectorului 6 și doctorand al Universității Politehnica din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel