Sturzu sare la gâtul baronilor PSD: Nu mai putem merge așa

Foto: brasovultau.ro
Foto: brasovultau.ro

Deputatul PSD Mihai Sturzu spune că refuză să reprezinte colegi din partid precum Titu Bojin, șeful Consiliului Județean Timiș ridicat miercuri de procurori, și cere excluderea imediată a social-democraților care sunt urmăriți penal.

"Haideţi să definim acest sunteţi. Sincer, nu vreau să fiu reprezentantul domnului Titu Bojin. Dacă vorbim despre baroni şi corupţie în partid, şi e adevărat că vorbim, eu nu vreau să fiu unul dintre aceşti oameni. Am propus pulic să facem ceva. Să găsim soluţile prin care orice începere de urmărire penală să ducă la despărţirea noastră de aceşti oameni. Nu cred că mai putem să mergem aşa cu PSD ... Mă aşteptam să intru în politică şi să nu întâlnesc numai Albă ca zăpada, dar nici chiar aşa ... Dacă am vreun rost, eu şi alţi tineri, este inclusiv această reformă a clasei politice. În fiecare săptămână ridicăm imunităţi şi vedem câte un preşedinte de consiliu judeţean cu astfel de cazuri. Justiţia să-şi facă treaba şi să plătească cine a greşit", a spus Sturzu, miercuri, la B1 TV.

Întrebat dacă s-ar întoarce în timp în urmă cu doi ani, cu tot ce ştie acum despre PSD, şi dacă ar mai intra în politică, Sturzu a răspuns:

"Hai să nu ne mai prefacem că nu există corupţie în politică. Exisă la toate partidele. Punct. Felul în care eu sufăr de doi ani în politică, nu am suferit în viaţa mea nociodată. Aveţi dreptate", a mai spus Sturzu.

Coleg de platou cu Sturzu în emisiunea de la B1 Tv, deputatul PNL Costică Canacheu l-a numit pe social-democrat "mincinos" și găunos".

Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, va fi adus la Bucureşti. Cine sunt primarii implicați în ancheta DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel