Stolojan, Macovei și Ungureanu deschid lista PDL de la europarlamentare

[] []

03 Martie 2014 / 15:04
Salveaza PDF Comentarii

Colegiul Director Național al PDL a decis, luni,  ca primii patru candidați ai partidului pentru alegerile europarlamentare să fie  Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu. Elena Băsescu nu se află pe lista PDL.

 "Am stabilit o listă care are în față patru europarlamentari care se bucură de sprijinul întregului partid, în ordine: domnul Theodor Stolojan, doamna Monica Macovei, domnul Traian Ungureanu și domnul Marian Jean Marinescu.(...) În continuare, lista curge în conformitate cu performanțele pe care le are fiecare regiune și, desigur, cu oamenii pe care-i propun pe liste. Ar urma Regiunea Nord-Vest, și, la fel, celelalte regiuni în funcție de rezultatele pe care le-au avut. Vom fi foarte atenți la liste, nu numai la militantismul nostru, pentru că și o listă bună și un partid mobilizat ne vor aduce rezultatele pe care ni le dorim.(...) În proporție de 99% lista este finalizată astăzi, urmând a fi doar numele trecute în baza procedurii care stabilește patru seturi de criterii. Performanța electorală a județelor și a regiunilor este pe primul loc", a declarat președintele PDL, Vasile Blaga.

Vasile Blaga a precizat că mai sunt discuții pentru completarea listei PDL până la poziția a zecea. Regiunile unde se vor purta discuții pentru completarea listei până la poziția a zecea sunt cele de Nord-Est, Centru și Vest.

Întrebat pe câte locuri eligibile mizează PDL la europarlamentare, liderul democrat-liberalilor a spus: "Noi vrem să fim al doilea partid din România după europarlamentare".

 Blaga a precizat că Elena Băsescu nu va candida pe lista PDL la europarlamentare, explicând că aceasta nu și-a manifestat dorința de a candida din partea democrat-liberalilor.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24