Ştirile dimineţii - Sport, ultimele rezultate

Ultimele rezultate din competiţiile naţionale şi internaţionale.

* Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru s-a calificat în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o, luni, pe Christina McHale (SUA), cu 5-7, 7-6 (5), 6-3, la capătul unui meci foarte disputat.

* Gaz Metan Mediaş şi-a asigurat matematic salvarea de la retrogradare, după ce a învins-o cu 3-0 (1-0) acasă pe Juventus Bucureşti într-un meci disputat luni în etapa a 13-a, penultima a fazei play-out a Ligii I de fotbal. * Dinamo Bucureşti a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 13-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal, penultima a sezonului.

* CSM Bucureşti a învins-o pe AHC Potaissa Turda cu scorul de 36-30 (20-13), luni, în Sala Rapid din Capitală, în al doilea meci din finala mică a Ligii Naţionale de handbal masculin. Situaţia este egală, 1-1, după ce Potaissa câştigase prima partidă, la Turda, cu 26-24. Finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, meciul decisiv fiind programat la Turda, pe 31 mai.

* Mai multe meciuri programate luni pe terenul Central la turneul de tenis de la Roland Garros, printre care cel al spaniolului Rafael Nadal, de zece ori câştigător pe zgura pariziană, au fost întrerupte de ploaie şi se vor încheia marţi, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP. În duelul cu lucky loser-ul italian Simone Bolelli, Nadal a câştigat primele două seturi (6-4, 6-3), dar era condus cu 3-0 în setul 3 în momentul întreruperii.

* Sârbul Novak Djokovic, fostul lider mondial al tenisului masculin, care încearcă să revină la nivelul său de altădată, s-a calificat luni în turul 2 al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros după ce l-a învins pe modestul brazilian Rogerio Dutra Silva (134 ATP) în trei seturi, 6-3, 6-4, 6-4.

* Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, a acces luni în turul 2 al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după o victorie în două seturi, 7-6 (2), 6-1, în faţa americancei Danielle Collins, locul 42 WTA.

* Naţionala de fotbal a Coreei de Sud, calificată la Cupa Mondială 2018, a învins-o pe cea a statului Honduras cu scorul de 2-0 (0-0), într-un meci amical disputat luni la Daegu. Cel mai cunoscut jucător sud-coreean, Son Heung-min, fotbalistul lui Tottenham Hotspur, a deschis scorul în minutul 60. Debutantul Moon Seon-min, care evoluează la Incheon United, a mărit diferenţa în minutul 72.

* Francesco Totti, fostul mare fotbalist italian al echipei AS Roma, a anunţat luni, la exact un an de la ultimul său meci, că îşi va publica autobiografia, relatează AFP. 'Scriu povestea vieţii mele, în fotbal dar şi în afara lui', a indicat într-un video fostul atacant, în vârstă de 41 de ani. 'Pentru mine este un proiect foarte important, îi voi dezvălui treptat detaliile', a adăugat Totti, care a fost campion mondial cu Squadra Azzurra în 2006.

* Dani Carvajal, fundaşul spaniol al echipei de fotbal Real Madrid, accidentat sâmbătă în timpul finalei Ligii Campionilor cu Liverpool, mai are şanse să fie prezent la Cupa Mondială 2018, a anunţat luni La Roja, potrivit AFP.

* Fundaşul central Stefan De Vrij, aflat în cantonament cu naţionala Olandei, a anunţat luni că s-a transferat de la Lazio Roma la altă echipă din campionatul de fotbal al Italiei, Inter Milano, scrie AFP.

* Mohamed Salah, atacantul egiptean al lui Liverpool, va sosi marţi în Spania pentru a urma un tratament după ce s-a accidentat la umărul stâng în finala Ligii Campionilor, a anunţat luni federaţia de fotbal din ţara sa, citată de AFP. Clubul englez nu a făcut niciun comentariu despre acest subiect.

* Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal din Rusia, Serghei Priadkin, s-a arătat nemulţumit, luni, de lipsa acoperişurilor retractabile la cele mai multe stadioane construite sau renovate cu ocazia Cupei Mondiale 2018 ce va fi găzduită de ţara sa, scrie AFP. Din cele 12 stadioane ale Mondialului, unul singur, cel din Sankt Petersburg, are un acoperiş care se poate închide. Priadkin este îngrijorat de această situaţie, în condiţiile în care stadioanele vor fi folosite apoi în campionat, în condiţii climatice uneori dificile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel