Urmărește emisiunea live


Știrile dimineții - sinteză știri din sport, marți 27 noiembrie 2018

Vă prezentăm sinteza știrilor din sport de marți 27 noiembrie 2018.

* FC Botoşani a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a 16-a a Ligii 1 de fotbal. Au marcat: Diego Fabbrini (25), Lorand Fulop (35), respectiv Alexandru Mateiu (79). Universitatea era neînvinsă de şapte etape, în care a înregistrat patru victorii şi trei egaluri. Craiovenii câştigaseră precedentele două meciuri în deplasare cu 3-0. FC Botoşani venea după două eşecuri acasă şi un egal în deplasare.

* Timp de patru zile Tomeştiul, o comună din judeţul Iaşi, devine noua capitală a boxului românesc, aici desfăşurându-se în perioada 26-29 noiembrie cea mai importantă competiţie din calendarul competiţional intern al Federaţiei Române de Box, Campionatele Naţionale. 'Aş vrea să mulţumesc Federaţiei Române de Box, care ne-a dat din nou această competiţie. Eu cred că este cea mai mare competiţie a boxului românesc. Invităm şi tomeştenii şi ieşenii să fie alături de noi şi să vadă un spectacol de mare amploare', a declarat Liviu Ciulei, directorul executiv al Primăriei Tomeşti.

* Phoenix Ştiinţa Constanţa a învins-o pe ACS KSE Tg. Secuiesc cu scorul de 71-53 (28-11, 17-11, 16-17, 10-14), luni, pe teren propriu, într-o partidă din Liga Naţională de baschet feminin. Phoenix Ştiinţa a reuşit a şaptea sa victorie în acest campionat, singurul meci fiind pierdut la masa verde cu CSU CSM Oradea (74-42 pe peren pentru echipa constănţeană). De la gazde s-au remarcat Bianca Fota, 15 puncte, 5 recuperări, Chelsea Nicole Douglas, 13 p, 2 rec, 2 pase decisive, şi Cristiana Cutaş, 11 p, 3 rec, 3 pd.

* SCM U Craiova a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-22, 25-17, 25-20), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 7-a a Diviziei A1 la volei masculin. Oaspeţii au obţinut victoria după o oră şi 11 minute. Cei mai buni de la învingători au fost Filip Sestan (12 puncte) şi Laurenţiu Lică (11). De la Dinamo s-au remarcat Jose Maia Gomez şi Brendan Schmidt (8 puncte fiecare).

* Jucătoarea Amanda Kurtovic, de la CSM Bucureşti, s-a accidentat duminică, într-un meci al echipei feminine de handbal a Norvegiei şi va fi indisponibilă pentru restul sezonului, a anunţat clubul bucureştean, luni seara, pe pagina sa de Facebook. Din păcate, veştile despre starea Amandei Kurtovic nu sunt cele mai bune. În urma unui control medical amănunţit, doctorii au stabilit diagnosticul: ruptură de ligament încrucişat anterior şi menisc intern la genunchiul piciorului stâng. Cel mai probabil, Amanda Kurtovic va lipsi de pe teren până la finalul sezonului, dar cu siguranţa are nevoie de toată susţinerea noastră şi a voastră pentru a trece peste această încercare, se arată în comunicatul clubului.

* ASC Corona Braşov a învins-o în deplasare pe DEAC Debrecen cu scorul, de 3-0 (1-1, 2-0, 0-1), luni seara, într-o partidă din Erste Liga la hochei pe gheaţă. Pentru echipa de sub Tâmpa au marcat Roberto Gliga şi Anders Mikael Lidhammar (2), în timp ce golurile echipei maghiare au fost reuşite de Hugo Turcotte şi Arnold Sillo.

* Fotbaliştii francezi au beneficiat de cel mai mult timp de joc în cele cinci campionate mari din Europa - Anglia, Germania, Italia, Spania şi Franţa, arată un studiu al CIES Football Observatory. Jucătorii francezi au disputat 19,7% din totalul minutelor din primele cinci campionate de pe continent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel