Știrile dimineții, sinteză sport - 29 noiembrie 2018

foto: @fcbarcelona
foto: @fcbarcelona

Vă prezentăm știrile dimineții din sport, sinteza de azi 29 noiembrie 2018.

* SCM Politehnica Timişoara a învins-o pe CSM Focşani 2007 cu scorul de 33-29 (14-9), miercuri, pe teren propriu, în etapa a 12-a a Ligii Naţionale de handbal masculin şi şi-a consolidat locul pe podium. Fenici a fost cel mai bun marcator al bănăţenilor, cu 7 goluri.

* CS Municipal Satu Mare a învins-o pe CSTBv Olimpia CSU Braşov cu scorul de 91-56 (25-15, 22-6, 21-19, 23-16), miercuri, pe teren propriu, în Liga Naţională de baschet feminin. Vicecampioana şi-a luat revanşa pe deplin, după ce a pierdut în tur la Braşov cu 74-80.

* SC Miercurea Ciuc a învins-o clar pe CSA Steaua Bucureşti, cu scorul de 7-1 (1-0, 4-1, 2-0), miercuri seara, în deplasare, la Târgu Secuiesc, în Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă. Pentru campioni au marcat Andrei Taratuhin, Radim Valchar (2), Laszlo Horvath (2), Alpar Sallo şi Tamas-Aron Biro, în timp ce pentru roş-albaştri a punctat Vlad Grigori.

* Echipa Ripensia Timişoara a învins pe SSC Farul Constanţa cu 1-0 (0-0), miercuri seara, în penultimul meci al etapei a 19-a din Liga a 2-a de fotbal, disputat pe stadionul Dan Păltinişanu. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Mansour Gueye în minutul 90+3.

* ACS Volei Municipal Zalău a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-21, 25-22, 25-16), miercuri, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin. Echipa din Zalău a obţinut victoria după o oră şi 20 de minute. Manşa secundă se va juca în data de 5 decembrie, la Bucureşti.

* CS Ştiinţa Bacău a învins în deplasare echipa sârbă Zeleznicar Lajkovac cu scorul de 3-2 (20-25, 25-22, 25-21, 13-25, 15-10), miercuri, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Ştiinţa s-a impus la capătul unui meci disputat, care a durat o oră şi 53 de minute şi a luat o opţiune pentru calificarea în optimi.

* CS Ştiinţa Bacău a învins în deplasare echipa sârbă Zeleznicar Lajkovac cu scorul de 3-2 (20-25, 25-22, 25-21, 13-25, 15-10), miercuri, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Ştiinţa s-a impus la capătul unui meci disputat, care a durat o oră şi 53 de minute şi a luat o opţiune pentru calificarea în optimi.

* Steaua Bucureşti a fost învinsă clar de echipa sârbă Zeleznicar Nis, cu scorul de 28-21 (13-9), miercuri seara, în deplasare, în SEHA League la handbal masculin. Steaua va disputa următoarea partidă tot în deplasare, cu Tatran Presov, pe 3 decembrie.

* Atletico Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o cu 2-0 pe AS Monaco, pe teren propriu, în penultima etapă din faza grupelor.

* FC Porto şi Schalke 04 au obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după meciurile jucate miercuri seara în etapa a cincea, penultima, a grupelor. Porto a câştigat Grupa D în urma victoriei cu 3-1 în faţa lui Schalke, într-un meci arbitrat de românul Ovidiu Haţegan.

* FC Barcelona a învins-o la Eindhoven pe PSV, cu 2-1, într-o partidă din Grupa B a Ligii Campionilor. Messi a reuşit un nou gol superb, furnizând un assist pe măsură pentru Pique, la golul al doilea. Messi a marcat al 29-lea gol în ultimele sale 28 de partide în Champions League. Paris Saint-Germain a învins-o pe Liverpool cu 2-1, prin golurile înscrise de Bernat şi Neymar.

* UEFA a deschis procedură disciplinară contra cluburilor AEK Atena şi Ajax Amsterdam, după incidentele de la meciul de marţi, din Liga Campionilor, din capitala Greciei. Gruparea elenă va trebui să de socoteală după ce suporteri de-ai săi au aruncat diferite obiecte spre gazon, inclusiv petarde, au blocat scările stadionului, au afişat bannere cu mesaje incitatoare şi au intrat pe teren. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel