Șterge 20 de ani de pe față cu acest lapte demachiant: ai nevoie doar de 3 ingrediente

Șterge 20 de ani de pe față cu acest lapte demachiant - ai nevoie doar de 3 ingrediente. Sursa - Pexels
Șterge 20 de ani de pe față cu acest lapte demachiant - ai nevoie doar de 3 ingrediente. Sursa - Pexels

Odată cu trecerea timpului, tenul nostru se transformă, pierzându-și elasticitatea. De fapt, deja după ce depășim pragul de 30 de ani, producția de colagen încetinește și apar primele riduri. Dar ne salvează remedii naturale, care ne  permit să ne păstrăm pielea mereu proaspătă și tânără.

Așadar, de ce să nu pregătim împreună un lapte demachiant pentru a avea o față cu un ten  minunat? Cu siguranță meritul va fi al ingrediente naturale pe care le vom folos în îngrijirea zilnică a tenului.

Aplică puțin balsam de păr pe frunzele plantelor de cameră. Un rezultat fantastic, după câteva zile

Natura ne oferă tot  ce avem nevoie: ierburi împotriva căderea părului,  plante împotriva acneei și pentru rezolvarea problemele gastro-intestinale.

Laptele demachiant, făcut, în doar 5 minute, cu 3 ingrediente miraculoase: aveți nevoie de orez, apă și amidon de porumb. Combinația acestor trei ingrediente vă permite să creați un amestec ideal pentru a vă întinde tenul, pentru a-l purifica și, mai presus de toate, pentru a-i asigura  nutrienții de care are nevoie.

Curăță chiuveta din bucătărie cu făină: un truc ingenios la care, cu siguranță, nu te așteptai

Așadar, putem crea un lapte demachiant, pe care îl vom păstra la frigider și folosi ca demachiant, sau chiar ca mască nutritivă. 

Iată cum se prepară: luați un vas și puneți în el o cană de orez alb nespălat și trei căni de apă. Acoperiți vasul cu o folie alimentara și lăsați orezul să fermenteze, aproximativ 48 de ore.

Într-o cratiță turnați 100 ml de apă curată și 50 de grame de amidon de porumb.  Aprindeți aragazul și așteptați ca lichidul să se îngroașe complet,  devenind  ca o cremă. Aceasta trebuie lăsată să se răcească.


Cartofi copți, în doar 7 minute, fără a porni cuptorul. Doar bucătarii cu experiență cunosc acest truc  

Între timp se filtrează apa de orez fermentat și se adaugă în crema de amidon, amestecând bine. De îndată ce obțineți un amestec semi-fluid, luați o sticlă în care veți pune acest lapte demachiant, pe care îl veți păstra la frigider.

Aplicați masca de două ori pe săptămână pe față și gât. Deja după primele aplicări, veți observa că pielea  va arăta mai sănătoasă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel