EXCLUSIV  Stenograme CEx. Dragnea i-a umilit pe miniștrii lui Tudose. ”Guvernul meu”, varianta PSD

Ion Voicu / 27 ian 2018 / 13:09 Salveaza PDF Comentarii

Unul dintre miniștrii guvernului Tudose, eliminat din guvernul Dăncilă, a explicat pentru DCNews strategia prin care Liviu Dragnea și-a impus în CEX lista favoriților, făcând din votul de nominalizare o formalitate.

Acum, Dragnea poate spune ca Iohannis: ”am obținut guvernul meu”, ne-a declarat sursa citată. Cum a reușit? Manevra a început cu o seară înainte, când i-a chemat pe miniștrii în funcție și le-a pus ca dimineața, la prima oră să-și anunțe retragerea. Nu v-ați întrebat ce i-a apucat pe mai mulți miniștri să-și anunțe demisii înainte de CEX, într-un act de sinucidere colectivă?

În sală, a început să-i laude pe cei care urmau a fi lichidați. A luat cuvântul și a început cu Marcel Ciolacu. Că e cel mai bun, că a muncit mult, ba chiar l-a ironizat că adormea la guvern, de obosit ce era. Despre Dunca a spus că a făcut o alegere înțeleaptă, că a lăsat guvernul ca să se ocupe de filiala Brașov, care va merge din succes în succes. Aici sala a început să râdă, că nu-i părea rău nimănui că îl ia la mișto pe Dunca.

Felix Stroe a făcut lucruri inimaginabile pentru autostrăzi

Dar, a urmat cu laude la adresa lui Felix Stroe, în același timp ironizându-l: a făcut lucruri inimaginabile pentru autostrăzi și e păcat că nu continuă, iar cel care vine să-i ducă gândirea mai departe. I-a mulțumit lui Bodog pentru toată activitatea, a spus că îl iubesc și doctorii și pacienții, că e un om de mare calibru. În sală au apărut murmure: dacă sunt buni toți, de ce îi schimbi? De ce să se umilească, retrăgându-se singuri?

Tudose să stea în banca lui, banca vicepreședinților

L-a ironizat și pe Mihai Tudose, a spus că a redevenit Mihai cel de altădată, să stea în banca lui, unde stau vicepreședinții, că între ei lucrurile au revenit la fel ca înainte. Tudose era negru de supărare, nici nu s-a uitat la Dragnea, cât a vorbit.

După această ședință de umilire publică la care ne-a supus, a urmat partea a doua a scenariului, când pe lista de candidați au fost și cei care își anunțaseră retragerea. Astfel, din doi pe loc a rămas doar un candidat, cel stabilit dinainte. Așa ne-am trezit cu nume de care nu auzise nimeni până la ședința CEx, a concluzionat sursa citată.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +5    Negative: -4
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11