EXCLUSIV  Stelian Ion, după răzgândirea de la CSM. Cozmin Guşă: "Mă uit cu milă la băiatul ăsta"

Stelian Ion, ministrul Justiţiei, a fost criticat dur de analistul Cozmin Guşă
Stelian Ion, ministrul Justiţiei, a fost criticat dur de analistul Cozmin Guşă

Cozmin Guşă l-a criticat pe Stelian Ion, ministrul Justiţiei din partea USR-PLUS, despre care a spus că este total nepotrivit pentru funcţia pe care o are. În plus, l-a ironizat pe actualul ministru împreună cu Bogdan Chirieac, pentru gafa făcută în CSM. 

Totul a pornit de la o întrebare a lui Val Vâlcu către Cozmin Guşă. Acesta a vrut să ştie dacă Guvernul Cîţu va reuşi cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ce nu a reuşit Guvernul Orban. După ce Guşă a afirmat că, în primă fază, nu vor reuşi, Bogdan Chirieac a intervenit. 

"Nici eu nu cred că vor reuşi, pentru că nu au oamenii necesari. În plus, s-a schimbat garnitura la ministerul Fondurilor Europene. Marcel Boloş era un ministru foarte bun. Sunt doi miniştri schimbaţi fără nicio logică. Cătălin Predoiu la Justiţie, Marcel Boloş la Fonduri Europene", a spus Bogdan Chirieac. 

"Problema este cu înlocuitorii. Sunt sub nivelul mării amândoi. Cristian Ghinea e un publicist. În schimb, ca manager şi cunoscător al problematicii e la ani lumină de Boloş. Comparaţia între Cătălin Predoiu şi Stelian Ion nu suportă. Cătălin Predoiu este un tip inteligent, sofisticat, ceva potrivit pentru colcăiala greţoasă de la nivelul justiţiei. Putea să ţină în frâu nişte treburi şi o direcţie. Stelian Ion, din nefericire pentru el, se vede deja total depăşit pe acel scaun. 

Noi ştim cu adevărat ce se întâmplă în justiţia românească şi cât de praf este. Eu, cel puţin, mă uit cu milă la băiatul ăsta, la ce o să păţească acolo, la Ministerul Justiţiei", a declarat Cozmin Guşă. 

Stelian Ion s-a răzgândit la CSM. Guşă: "Tovarăşa profesoară, eu nici nu ştiu. Eram la budă"

"L-ai văzut la CSM, ce fel şi-a luat vorba înapoi, cu vârsta de pensionare? A spus că va mări vârsta de pensionare şi când a sărit CSM-ul pe el a spus nu a spus el aşa, că de fapt nu era de faţă, că nu era acolo", a replicat Bogdan Chirieac. 

"Da, exact ca la şcoală. Tovarăşa profesoară, eu nici nu ştiu, nu am fost acolo. Eram plecat, eram la budă!", a spus, ironic, şi Cozmin Guşă. 

"Da, exact aşa!", a conchis Bogdan Chirieac.

Amintim că în şedinţa CSM de joi, 14 ianuarie, Stelian Ion a afirmat că nu are niciun proiect de majorare a creşterii vârstei de pensionare a magistraţilor, deşi de la preluarea mandatului a făcut mai multe declaraţii în acest sens. 

Bogdan Chirieac a spus încă din acel moment că orice alt om politic ar fi demisionat.  

"Cu orice zicere ca a domnului Stelian Ion din CSM, orice om politic dispărea. Este o palmă pe obrazul PNL-ului, care nu a avut niciun fel de greaţă să îl dea deoparte pe Cătălin Predoiu, ministru acceptat la Bruxelles, la Washington, care începuse o reformă surdă în minister. L-au dat şi a apărut acest domn, o minune de domn! Nu e rău că e pus, e rău pentru justiţie. Pentru presă e bine!", a afirmat Bogdan Chirieac joi, 14 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel