Stelian Ion: Că pun moţiunea sâmbătă, duminică, la 3,00 dimineaţa, parlamentarii USR vor veni la Parlament

Liderul deputaţilor USR, Stelian Ion, a declarat miercuri că, indiferent de ziua şi ora programată pentru dezbaterea moţiunii de cenzură, parlamentarii USR vor veni la Parlament.

"Am vorbit cu colegii, i-am mobilizat pe toţi: că pun sâmbătă, că pun duminică, că pun noaptea, dacă pun la 3 dimineaţa, parlamentarii USR vor veni la Parlament. În rest, deciziile cu privire la strategie vor fi comune ale Opoziţiei astfel încât moţiunea de cenzură să treacă. Ăsta este obiectivul principal. Sigur că e o strategie a PSD. Ei cred că au făcut o mare realizare astăzi punând această şedinţă pentru votul moţiunii sâmbătă. Vom vedea că moţiunea va trece. Vom găsi mijloacele procedurale astfel încât moţiunea să treacă", a afirmat Stelian Ion.

Întrebat despre lipsa a doi membri ai Opoziţiei, miercuri, de la şedinţa Birourilor permanente reunite (Silvia Dinică - USR şi Tanczos Barna - UDMR), Stelian Ion a spus: S-a consemnat şi pe stenograma şedinţei. A început şedinţa cu cvorum, după care, prin plecarea unor parlamentari PSD, şedinţa a rămas fără cvorum. În mod normal, preşedintele de şedinţă trebuia să suspende şedinţa şi să o reconvoace. (...) Nu a făcut acest lucru şi acest fapt în sine a fost un abuz. Colegii noştri nu puteau să asigure ei cvorumul pentru ca PSD să îşi realizeze obiectivul. A fost o chestiune strategică. Reprezentanţii PSD s-au reîntors în sală. A fost o chestiune cu tactică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel