Star Wars. Casca lui Darth Vader, la licitaţie. Alertă printre fani

Casca lui Darth Vader a fost scoasă la licitaţie alături de obiecte de recuzită din filme celebre.

Un obiect inconfundabil din recuzita seriei cinematografice Star Wars, cu o valoare estimată la aproximativ 20.000 de lire sterline, va fi scos la licitaţie în Marea Britanie, relatează Press Association. Casca personajului Darth Vader va fi scoasă la vânzare împreună cu scenarii şi alte obiecte de recuzită din filme şi seriale de televiziune celebre.

Obiectul datează din perioada filmărilor pentru pelicula The Empire Strikes Back'', iar valoarea sa este estimată la un preţ cuprins între 15.000 şi 20.000 de lire sterline. Un scenariu original al serialului TV Doctor Who, scris de autorul Hitchhiker's Guide To The Galaxy, Douglas Adams, va putea fi de asemenea cumpărat la licitaţie, valoarea sa fiind estimată între 8.000 şi 12.000 de lire sterline.

Scenariul filmului Where Eagles Dare, care i-a avut ca protagonişti pe Clint Eastwood şi Richard Burton, va fi de asemenea scos la licitaţie. Obiectele rare aparţin companiei specializată în recuzită Propmasters şi vor fi licitate în cadrul unui eveniment organizat de casa Ewbank's Auctions din Marea Britanie.

O statuie în mărime naturală a personajului Pinhead din filmul horror cult 'Hellraiser', o jachetă purtată de Angelina Jolie, interpreta celebrului personaj Lara Croft, şi un set de autografe aparţinând actorilor din distribuţia originală a serialului Star Trek se numără printre obiectele scoase la licitaţie.

Popularitatea colecţionării pare să nu aibă limite, din ce în ce mai mulţi colecţionari alăturându-se acestui veritabil bulgăre de zăpadă, în căutare de obiecte de recuzită din filme şi costume, a declarat fondatorul Propmasters, David Oliver. Colecţionarea de obiecte de recuzită este în prezent bine închegată, lucru de care suntem mai mult decât mândri, deoarece la vremea la care am început reacţia a fost mai mult de genul 'pentru ce vrei asta?' decât 'uau, de unde ai luat asta?', aşa cum se întâmplă în prezent, a explicat el.

În cadrul licitaţiei, organizată pe 15 noiembrie, cei interesaţi vor avea ocazia să liciteze pentru forma utilizată la crearea creaturilor extraterestre din franciza Alien, dar şi pentru un ciocan folosit de actorul George Clooney pentru a ucide vampirii din From Dusk Till Dawn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel