Stanciu și Slavia Praga, înfrângere cu Ferencvaros, în turul al treilea preliminar al Champions League. Rezultate complete

Ferencvaros Budapesta a învins formaţia Slavia Praga cu scorul de 2-0, miercuri, pe teren propriu, într-o partidă din prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. 

Campioana Ungariei s-a impus prin autogolul lui Taras Kacearaba (44) şi golul lui Igor Haratin (50 - penalty). Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost integralist la Slavia.

CFR Cluj o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ferencvaros Budapesta şi Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, în cazul în care va trece de Young Boys Berna.

Benfica a făcut un pas spre play-off după ce a învins-o pe Spartak cu 2-0, la Moscova, graţie golurilor înscrise de Rafa Silva (51) şi Gilberto (74). Dinamo Zagreb a fost ţinută în şah de Legia Varşovia, 1-1.

Croaţii au deschis scorul prin Bruno Petkovic (60), dar Legia a egalat prin albanezul Ernest Muci (82).

Rezultatele din prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor:

Marţi: Malmo FF (Suedia) - Glasgow Rangers (Scoţia) 2-1 Sparta Praga (Cehia) - AS Monaco (Franţa) 0-2 CFR Cluj (România) - Young Boys Berna (Elveţia) 1-1 KRC Genk (Belgia) - Şahtior Doneţk (Ucraina) 1-2 PSV Eindhoven (Olanda) - FC Midtjylland (Danemarca) 3-0 Steaua Roşie Belgrad (Serbia) - Sheriff Tiraspol (R. Moldova) 1-1 Olympiakos Pireu (Grecia) - Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) 1-1

Miercuri: Spartak Moscva (Rusia) - Benfica Lisabona (Portugalia) 0-2 Dinamo Zagreb (Croaţia) - Legia Varşovia (Polonia) 1-1 Ferencvaros Budapesta (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia) 2-0 Partidele din manşa secundă vor avea loc pe 10 august. Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

CITEȘTE ȘI: Dezamăgire pentru Ianis Hagi și Niță. Rangers și Sparta Praga, învinse de Malmo și Monaco în preliminariile Champions League

Preliminarii Champions League. CFR Cluj - Young Boys, dramatism în Gruia

CFR Cluj a terminat la egalitate cu formaţia elveţiană Young Boys Berna, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

CFR a scăpat printre degete victoria în faţa campioanei Elveţiei, fiind egalată în min. 90+3 de Vincent Sierro, după ce Cristian Manea deschisese scorul în minutul 4, ambele goluri fiind înscrise după lovituri libere.

Campioana României a fost dominată copios de Young Boys, care a căutat egalarea după golul încasat rapid. Oaspeţii au pus presiune pe careul apărat de Arlauskis, însă nu şi-au creat prea multe ocazii în faţa unei echipe care s-a apărat grupat, supraaglomerat şi cu puţine ezitări.

Clujenii au marcat în min. 4, când Manea a reluat în plasă cu şoldul, din poziţie suspectă de ofsaid, mingea centrată de Deac din lovitură liberă. Oaspeţii au avut o primă şansă prin Siebatcheu (8), dar lovitura sa de cap de la 11 metri a fost prinsă de Arlauskis. CFR a mai avut o şansă notabilă în min. 11, când Alibec a încercat un şut de la 20 de metri, dar acesta a fost deviat şi s-a dus puţin peste poartă. (Citește continuarea știrii AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel