EXCLUSIV  Sorin Naş (Forța Națională): "Guvernul Orban, ILEGITIM! Nimic nu justifică încălcarea Constituţiei"

Sorin Naş, preşedintele partidului Forţa Naţională, a declarat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că Guvernul Orban este ilegitim şi că ar trebui schimbat, pentru că încalcă Constituţia. În plus, acesta vine şi cu o soluţie. 

„În martie, era votat acest guvern ilegitim, în opinia noastră. Iată ce se întâmplă când nu respecţi Constituţia. Când acest Guvern a fost votat, singurul argument a fost declararea crizei COVID-19. Niciun argument nu justifică încălcarea Constituţiei şi a legilor ţării. Bun, au greşit parlamentarii, dar nu e problemă. Orice greşeală poate fi reparată. Reparaţia pe care o vedem noi este schimbarea Guvernului cu unul de uniune naţională. Nu am avut succes să luăm legătura cu conducerea PSD, dar poate se vor schimba lucrurile. 

Forţa noastră naţională asta este: specialiştii şi faptul că ştim, vrem şi putem să scoatem ţara din dezastrul în care a fost adusă de actualul Guvern. Foarte important, suntem singurii care ştim să asigurăm resursele financiare pentru rezolvarea tuturor problemelor. Trebuie doar omul potrivit la locul potrivit", a declarat Sorin Naş în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel