EXCLUSIV  SONDAJ ALDE: ”Ne-am dublat”. Tudor Tim Ionescu dezvăluie ținta la europarlamentare

Dezvăluiri din ALDE privind ținta la europarlamentare. Secretarul general adjunct al partidului vorbește despre procente. 

Tudor Tim Ionescu a explicat, în cadrul interviului DCNews, de ce a ales ALDE să meargă separat de PSD la alegerile europarlamentare. Secretarul general adjunct al ALDE a subliniat că ”s-a demonstrat statistic că alianțele electorale nu reușesc să adune în mod aritmetic intențiile de vot ale celor două partide”. Totodată, Tudor Tim Ionescu, care este și candidat ALDE la europarlamentare, a subliniat că ”este foarte important pentru ALDE să ne consolidăm și să ne creăm drumul nostru singuri”

Totodată, consilierul general a subliniat că media sondajelor de pe piață poziționează ALDE la 12%. 

”Recunosc, tința noastră e mai degrabă în jurul a 15%. Cred că e o țintă realistă, nu e prea optimistă. Avem capacitate. Țineți cont de un factor important în intenția de vot: partidele care sunt la guvernare tind să-și erodeze capitalul de intenție de vot și mai pierd din procente, peste tot, nu doar în România. Iată că totuși ALDE nu doar că și-a consolidat poziția din 2016, ci ne-am cel puțin dublat” a spus Tudor Tim Ionescu în interviul acordat DCNews. 

Vezi mai mult în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel