Șocant: Un tânăr și-a ucis tatăl și bunica, apoi i-a incendiat în casă

Crimă macabră într-o locuință din localitatea Luica din județul Călărași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, tatăl și bunica, după care a incendiat locul crimei.

Potrivit România TV, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor, a declarat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi în cursul nopţii, în jurul orei 01.00, de către un localnic din comuna Luica, că un tânăr şi-a înjunghiat tatăl, în vârstă de 45 de ani, şi bunica, de 82 de ani, apoi a incendiat locuinţa.

Cele două cadavre au fost descoperite de către echipa de poliţişti condusă de un procuror de la Parchetul Călăraşi care a mers la faţa locului

Tânărul criminal a părăsit locul faptei, însă el a fost prins în comuna Luica, în timp ce ieșea dintr-o casă părăsită unde se ascunsese după fapta teribilă.

Acesta va fi dus la Parchetul Tribunalului Călărași pentru a fi audiat, după care va fi prezentat Tribunalului Călărași, unde  anchetatorii vor solicita emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru omor deosebit de grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel